Hoe ga ik te werk? (januari 2018)

Er wordt vaak aan mij gevraagd hoe men op de wachtlijst kan komen. Ik werk niet met lange wachtlijsten. Zodra er een teefje drachtig is,komt dit op mijn website te staan bij de nieuwtjes. Ik plan dan meteen nieuwe labradoodle knuffel en kijk dagen in. Op zón dag komen mensen kijken naar het teefje dat drachtig is, we praten er over en mensen met allergieën kunnen  testen of ze geen allergische reacties krijgen. Hierna of op de dag zelf beslist men dan of ze op de wachtlijst willen voor een pup uit dit nestje

Nadeel is dat de wachtlijst dan snel vol is. Voordeel is dat men niet lang op een pup hoeft te wachten en het scheelt mij een hoop administratief gedoe wat bij lange wachtlijsten vaak wel zo is omdat er dan regelmatig geschoven wordt op zón wachtlijst of mensen zeggen het toch af omdat er ergens anders onverwachts een pup beschikbaar is.

Ik vind dit de fijnste manier om te werken. Als u hier nog vragen over heeft, hoor ik het natuurlijk graag. Ik hoop dat Pebbles eind januari of in februari gedekt kan worden. Als ze drachtig is, komt dit dus op mijn website te staan. Heeft u interesse? Dan raad ik u aan om de website vanaf eind januari in de gaten te houden.

 

 

 

 

 

alaeu.com

ALAEU Logo 2023

Lucky Labradoodles Zeeland

Zeeland

Kvk: 20159290

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacyverklaring

Volg ons ook op:

facebook blue