Gastgezinnen

Gastgezinnen Populair

marker Label(s) Gastgezin, Labradoodle, Lucky labradoodles Zeeland 934 x bekeken

Een paar van onze honden wonen in een gastgezin.

Waarom een gastgezin?

Wij willen dat onze honden in huiselijke kring opgroeien zodat ze alle aandacht en liefde krijgen.Als gastgezin neem je een hond,meestal een pup, in huis zonder betaling.

De hond blijft eigendom van Luckylabradoodles  Zeeland totdat ze een aantal nestje heeft gekregen.
In het geval van een reutje ligt het iets anders. De kosten rondom het fokken zoals de jaarlijkse oogtesten, de foto's die gemaakt worden van de heupen en ellebogen etc zijn voor ons.

Het teefje krijgt haar nestjes bij ons thuis en zal dan 8 weken blijven. Het gastgezin mag natuurlijk altijd langskomen. Wij vinden het ook erg belangrijk dat de hond regelmatig langs komt zodat wij de band met haar/hem kunnen behouden. lijkt het u wat om gastgezin te worden? Wij vinden het belangrijk dat u tijd genoeg heeft op een pup op te voeden, het leuk lijkt om mee te helpen aan ons fokprogramma. Ervaring met honden is makkelijk maar geen vereiste. Vanwege de reistijden het liefst mensen uit Zeeland of Brabant

Wij zijn regelmatig op zoek naar een gastgezin, Lijkt het u wat? dan willen we het graag in een persoonlijk gesprek verder uit leggen. 

alaeu.com

ALAEU Logo 2024

Lucky Labradoodles Zeeland

Zeeland

Kvk: 20159290

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacyverklaring

Volg ons ook op:

facebook blue