Onze honden

Maak kennis met de familie

Onze honden

Wij fokken uitsluitend volgens de regels van de ALAEU en doen ons uiterste best om op een verantwoorde wijze het ras voort te zetten.
Alle honden worden rond hun eerste jaar medisch gekeurd om te kijken of ze geschikt zijn om mee te kunnen fokken.
.
Onze honden worden getest op: HD, ED, Patellaluxatie, PRA, ECVO oogtest, Improper Coat, DM, EIC en er wordt een DNA profiel vastgelegd.

Wij fokken alleen met honden die helemaal goedgekeurd zijn.

Die lieve Pippa woont in een leuk Gastgezin

Bon Bini heeft samen met Scott een 12-ling gekregen, dit vonden haar baasjes wel erg veel. Gelukkig is met extra hulp alles goed verlopen. Bon bini boft maar met zulke lieve baasjes.

Deze lieve knuffelbeer heeft al een aantal keer voor mooie pups gezorgd, Scott woont in een heel lief gastgezin.

Die lieve gekke Sophie is een kleine medium. Ze is de dochter van Pebbles en Sylvester. 

Die lieve zachtaardige rustig Sarah is de volle zus van Sophie

Roxy heeft samen met Scott al een prachtig nestje gekregen. Roxy woont in een leuk gezin 

Die lieve Guusje woont in een leuk Gastgezin

Pepper is ook goedgekeurd. Ze is de dochter van Roxy en Scott. Pepper is niet zo heel groot geworden, ze is dan ook ons eerste mini-meisje. 

Pepper woont in een leuk gastgezin in Zierikzee.

Maylo hebben we aangekocht met een collega fokker. Maylo is helemaal goedgekeurd en heeft zijn eerste dekkingen gedaan. Maylo woont in een heel fijn gastgezin.

Teddy-Soof  is de dochter van Sophie en Scott. Ze lijkt heel erg op haar papa.  De baasje van Soof zijn Fysiotherapeut je zal haar dan ook regelmatig op de praktijk vinden., Teddy-Soof heeft alle testen goed doorstaan, ze is dan ook helemaal goedgekeud om in 2023 haar eerste nestje te krijgen,

Dit is die lieve Gaia. Gaia woont in een heel leuk gastgezin in Vlissingen waar je haar regelmatig met haar baasjes op de Boulevard kunt vinden. Gaia is helemaal goedgekeurd, We hopen dat ze in 2023 haar eerste nestje zal krijgen.

Lieve Lizzy ons Parti-color meisje. Lizzy moet nog getest worden

Dit is lieve  Barry. Zijn baasjes hebben de Italiaanse kruidenierswinkel La Bella Cucina, ze verkopen de heerlijkste Italiaanse broodjes, taartjes en maaltijden in Vlissingen. We hopen Barry in de toekomst ook in te kunnen zetten zodat hij voor prachtige gezonde pups zal gaan zorgen.

Deze knaptoet is onze allernieuwste aanwinst. Ze is de dochter van Maylo en Pepper. We zijn heel benieuwd of ze uiteindelijk uit zal groeien tot een kleine medium of toch een miniatuur. Kensi gaat in Middelburg wonen en als ze volwassen is gaan we haar laten testen of ze geschikt is om mee te kunnen fokken. Voorlopig gaat ze alleen nog maar spelen♥

alaeu.com

ALAEU Logo 2023

Lucky Labradoodles Zeeland

Zeeland

Kvk: 20159290

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacyverklaring

Volg ons ook op:

facebook blue