Nieuwtjes

Nieuwtjes

Half maart hopen we een nestje pups te krijgen. De pups van Bon bini en Scott zullen uitgroeien tot grote mediums en kunnen allerlei kleuren hebben. Bij interesse kunt u een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag willen we dan  eerst wat meer over uw gezinssituatie weten hierna nemen we dan contact met u op.

Guusje heeft haar allereerste nestje gekregen!

 

Uit het nestje dat in mei geboren is, zijn straks nog 2 pups beschikbaar. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

update: alle pups hebben een baasje gevonden

 

 We verwachten rond 10 mei een nestje met Australian Labradoodle pups. De pups zullen uitgroeien tot mediums. Kleuren kunnen bruin,caramel,cream en particolor zijn. Wilt u heel graag een  pup? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. update pups zijn besproken

 

Tevens zijn we op zoek naar een gastgezin voor een medium reutje van bijna 4 maanden. Het wonen in Zeeland en ervaring hebben met honden is hiervoor wel een vereiste. 

We willen iedereen fijne kerstdagen wensen en een goede gezondheid voor 2022

We hopen dat Roxy en Guusje in de eerste helft van 2022 een nestje pups zullen krijgen. De pups kunnen allerlei kleuren krijgen zoals: cream, bruin, zwart, caramel maar ook parti color. De pups kunnen uitgroeien tot mediums en grote mediums. Zodra er meer bekend is wordt de wachtlijst geopend.

De wachtlijst is gesloten

Binnenkort verwachten we een nestje met Australian Labradoodle pups. Voor dit nestje kunnen er nog een paar mensen zich lnschrijven. De pups zullen uitgroeien tot mediums in de kleuren bruin en parti color. Heeft u interesse in een Labradoodle pup dan kunt u mij een mailtje sturen met uw gezinsituatie en of u ervaring hebt met honden.

update: de wachtlijst voor dit nestje is nu gesloten, Mochten er meer pups geboren worden dan verwacht dan zullen we eerst de mensen beantwoorden die ons hebben gemaild

 

april 2021

Beste mensen

De komende maanden verwachten we geen nestjes. Misschien dat we in het najaar weer een nestje zullen krijgen van Pippa of van Bonbini. De wachtlijst zal dus pas weer open gaan als er pups verwacht worden. Wachtlijst is voorlopig gesloten.

 

Af en toe zoeken we een pup uit in de hoop daar later weer mee te kunnen fokken. Lijkt het je leuk om gastgezin te worden van zo'n pup en mee te helpen aan ons fokprogramma? Woon je in Zeeland of daar niet te ver van af? Dan wil ik graag met je in gesprek, stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beste mensen

We krijgen zo ontzettend veel mailtjes, we kunnen ze niet allemaal beantwoorden. Er is nog geen zicht op een nieuw nestje. Mocht dit wel zo zijn dan ga ik eerst de mailtjes bekijken die we al allemaal gehad hebben.

 

De pups van Roxy zijn zijn allemaal besproken. 

 

 

Roxy is gedekt door Scott en ze zal rond de kerstdagen pups krijgen. De pups zullen uitgroeien tot mediums met curly fleece en fleece vachten. De kleuren uit deze combinatie kunnen,bruin, zwart, apricot, rood en créme zijn.

Mochten er meer pups geboren worden dan dat er op de echo te zien waren dan zal dit kenbaar gemaakt worden.

Beste mensen de wachtlijst voor het nestje van Pippa is vol. Mochten er meer pups geboren worden dan dat er nu mensen op de wachtlijst staan, dan ga ik eerst de mensen benaderen die mij al een mailtje hebben gestuurd. We hebben zo ontzettend veel mailtjes gekregen dat het onmogelijk is om ze allemaal te beantwoorden. Het heeft dus geen zin om nu nog te mailen.

De wachtlijst is op dit moment gesloten. Pippa is gedekt door Scott en hopelijk hebben we half mei weer leuk nieuws te vertellen.

Sarah en Scott hebben een prachtig nestje gekregen. Er zijn straks voornamelijk parti-color pups beschikbaar. Het uitzoeken van de pups zal nu op een andere manier plaatsvinden. Als u interesse hebt in een pup van Sarah en Scott dan kunt u een mailtje sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle pups uit dit nestje zijn voorzien van een baasje

 

 

 

De pups van Sophie en Scott zijn nu 2 weken oud en de oogjes zijn open.

Sarah zal volgende week gedekt worden door Scott. Vier weken later zal er dan een echo gemaakt worden. Mocht Sarah drachtig zijn, dan komt dit hier bij de nieuwtjes te staan en dan plannen we weer nieuwe kennismakingsdagen in. Tijdens de kennismakings dag(en) gaat de wachtlijst open.

Sophie en Scott hebben prachtige pups gekregen! Zo leuk er zitten ook 2 parti color pups bij, dit komt omdat Sophie het parti color gen draagt en omdat Scott zelf ook parti color is. Alle pups uit dit nestje hebben al een baasje gevonden. De verwachting is, dat Pippa en Sarah in de periode van januari/maart loops zullen worden. Één van hen zal gedekt worden. Zodra er een teefje drachtig is, maak ik pas weer nieuwe afspraken om kennis te maken en gaat de wachtlijst weer open.

wachtlijst gesloten

 

Sophie verwacht pups rond oud en nieuw!! Zaterdag 14 december houden we een kennismakings dag. Vanwege de grote belangstelling kunnen nog enkele mensen zich opgeven om die dag langs te komen. Heeft u interesse in een pup van Sophie en Scott dan kunt u een afspraak maken door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Update: De kennismakingsdag is vol. We wachten nu even af hoeveel pups Sophie zal krijgen. Mochten dit er meer zijn dan verwacht, dan komt dit hier bij de nieuwtjes te staan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pagina 1 van 3

alaeu.com

ALAEU Logo 2023

Lucky Labradoodles Zeeland

Zeeland

Kvk: 20159290

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacyverklaring

Volg ons ook op:

facebook blue