Ontwormen inenten en ontvlooien Populair

marker Label(s) Labradoodle, Lucky labradoodles Zeeland, Puppie 926 x bekeken

Ontwormen inenten en ontvlooien
Afbeelding: Ontwormen inenten en ontvlooien

De pups hebben bij ons de eerste puppy inenting gehad. Dit laten we doen als ze 6 weken oud zijn. Onze Dierenarts komt dan bij ons thuis alle pups nakijken chippen en inenten. Op de leeftijd van 9 en 12 weken moet uw puppy weer ingeënt worden, dit laat u dan door uw eigen Dierenarts doen. Een paspoortje krijgt u mee als uw pup met u mee naar huis mag hier staan de bevindingen in van onze Dierenarts en de inenting die de pup heeft gekregen. Dit paspoortje neemt u mee bij elk bezoek aan de Dierenarts. Laat uw hond nooit inenten als het ziek is!!! En Laat nooit een inenting geven tegelijk met de Rabieës hier kan uw hond erg ziek van worden.

Wij hebben de pups ontwormd op de leeftijd van 2, 4 6 en 8 weken. Ontworm u hond minstens 4x per jaar!! Een inenting heeft uw hond ieder jaar nodig en brengt u uw hond in de zomer periode naar een pension denk er dan ook aan om de kennelhoest te geven. 

Er zijn allerlei middelen in de handel tegen teken en vlooien. Uw pup is bij ons nog niet ontvlooid dit is namelijk erg moeilijk om te doen. De pups stoeien met elkaar en bijten elkaar in de nek, het vlooienmiddel is erg giftig en wordt aangebracht in de nek van de hond. Ik raad u aan de pup in overleg met uw Dierenarts voor de eerste keer te ontvlooien. Ik zorg er wel altijd voor dat mijn eigen honden vlooien en teken vrij zijn, de pups zijn dan ook meestal vlooien en teken vrij. 

Lucky Labradoodles Zeeland JSW CRM 5

alaeu.com

ALAEU Logo 2024

Lucky Labradoodles Zeeland

Zeeland

Kvk: 20159290

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacyverklaring

Volg ons ook op:

facebook blue