Een pup van Luckylabradoodles Populair

marker Label(s) Labradoodle, Lucky labradoodles Zeeland, Puppie 672 x bekeken

Een pup van Luckylabradoodles
Afbeelding: Een pup van Luckylabradoodles

Het fokken met Australian Labradoodles doen wij met erg veel plezier, het welzijn van de honden staat daarbij voorop. De pups laten wij niet castreren op de leeftijd van 7 weken wij hanteren een fokverbod. Dit staat beschreven in het koopcontract die pupkopers mee krijgen als ze bij ons een pup kopen. In het koopcontract staat ook dat de pups gezond zijn en dat wij de pup terug nemen als u binnen 1 jaar toch een allergische reactie van de pup krijgt. 

De wachtlijst gaat open zodra er een teef drachtig is. Om op de wachtlijst te kunnen komen vragen we een aanbetaling zodat we zeker weten dat mensen serieus zijn. Deze aanbetaling is bindend en wij geven dus geen restitutie. Als de pups dan geboren zijn laten we dat weten en hanteren we een whatsappgroep zodat we iedere week foto's en fimpjes uit het nest kunn sturen.

De Dierenarts komt  langs als de pups 6 weken oud zijn, De pups worden onderzocht, gechipt en ingeënt. Hierna komen mensen bij ons thuis op volgorde van de wachtlijst om een pup uit te zoeken.

Voor die tijd zijn wij ook druk bezig geweest om de pups te socialiseren. Als u een pup bij ons koopt blijven we beschikbaar voor eventuele vragen omtrent de pup, we vinden het fijn om te horen hoe het met de pup gaat.

Een Australian Labradoodle is een dure hond, dit komt omdat we er alles aan doen om gezonde honden te fokken. Een fokhond wordt getest op HD, ED, Patella's, PRA, PRCD, DM, EIC. Er wordt een DNA profiel vastgelegd en ieder jaar worden de ogen opnieuw onderzocht op oogaandoeningen. We fokken naar karakter en gezondheid en minder naar kleur. Door de diversiteit aan fokhonden wordt er bij ons vaak een heel kleurenpallet geboren.

Misschien bent u al een tijdje op zoek naar een goede betrouwbare fokker maar ook wij zijn kritisch aan wie we een pup zullen verkopen. Heeft u bijvoorbeeld als echtpaar allebei een volledige baan, dan heeft u gewoon niet genoeg tijd om een pup op de goede manier op te voeden. Heeft u nog hele jonge kinderen, dan heeft u uw handen waarschijnlijk ook al vol. Wat oudere kinderen kan je uitleggen hoe ze met de nieuwe pup om moeten gaan.

Lucky Labradoodles Zeeland JSW CRM 5

alaeu.com

ALAEU Logo 2024

Lucky Labradoodles Zeeland

Zeeland

Kvk: 20159290

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacyverklaring

Volg ons ook op:

facebook blue